We laten u graag een week lang kosteloos en vrijblijvend kennismaken met een selectie van zes artikelen uit de eerste editie van het Magazine.

Indien u gedurende de introductieweek een jaarabonnement afsluit, bieden we u bovendien een korting aan van 10%!

 

Eén week gratis kennismaken met Voetzorg+

0,001 week
 • Lees 6 artikelen uit het Magazine
 • 10% korting op een jaarabonnement tijdens de introductieweek
 • Slechts éénmalig mogelijk

*Aanvullend op de algemene voorwaarden geldt het volgende t.a.v. de abonnementen op Voetzorgplus:

 1. Een introductieabonnement kan per huishouden slechts éénmalig worden afgesloten.
 2. Tijdens de duur van uw introductieabonnement bieden we u een korting aan op een jaarabonnement. Deze korting wordt indien u ingelogd bent automatisch toegepast.
 3. Tijdens de introductieweek kunt u de volgende zes artikelen kosteloos lezen:
  • D001: Diabetes en wondgenezing van de voeten
  • S003: Behandeling onychomycose een uitdaging!
  • S005: Samenwerking tussen huisarts en voetzorgverlener bij schimmelinfecties essentieel.
  • M009: Rusteloze benen (RBS)
  • M010: Gezwollen enkels bij ouderen
  • O012: Huidkanker de zorgaanpak moet veranderen! (Annemie Galimont)
 4. Mischa Nagel publiceert doorlopend per periode van twee twee maanden acht artikelen in het ‘Magazine’. In het ‘Magazine’ kunt u derhalve minimaal 8 en afhankelijk van plaatsing tot maximaal 12 artikelen lezen.
 5. Na afloop van de periode waarin artikelen in het ‘Magazine’ gelezen kunnen worden, zijn ze afhankelijk van het aangeschafte abonnement terug te vinden in het “Archief’. Aan het ‘Archief’ kunnen naast de inhoud van het “Magazine’ ook andere artikelen en publicaties worden toegevoegd.
 6. Bepaalde abonnementen geven 10% korting op alle evenementen van MischaNagel.nl. Deze korting kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere korting en geldt alleen op het normale tarief zoals gepubliceerd op  b.v. de webpagina. Naast cursussen en opleidingen kan de worden gebruikt op congressen en masterclasses. De korting is strikt persoonlijk en kan per evenement slechts één maal worden toegepast voor eigen gebruik. De korting kan wel voor verschillende evenementen  worden gebruikt, voor zover die plaatsvinden binnen de abonnementsperiode of een verlenging ervan onder dezelfde voorwaarden.