DVC20

VoetCongres 20|20 Dag van de Voet

Met Kirsten
Veenstra &
Annemie
Galimont

Stelt Mischa opnieuw een evenwichtig, leerzaam en interessant programma rondom één ‘voet-thema’ voor u samen. Als deelnemer wordt u door hen doorlopend betrokken en uitgedaagd. Daardoor gaat u aan het einde van de dag naar huis met nieuwe inzichten en kennis die u direct in uw praktijk kunt toepassen.

Zaterdag 28 november 2020!

VC20/ DV20 – Nagelpathologie

Vier dermatologen met ieder een eigen specialisatie in de nagelpathologie zullen hun kennis met u delen. Deze dermatologen worden de komende weken aan u voorgesteld.

Het programma zal binnenkort bekend worden gemaakt.

De presentatie van zal (opnieuw voor VC20!) in handen liggen van dermatoloog Annemie Galimont en orthopedisch chirurg Kirsten Veenstra.
Zoals altijd op onze congressen, hoort u weer van de patiënt. Kirsten Veenstra interviewt een patiënt die onlangs een amputatie heeft ondergaan. Het thema van het gesprek is: “Is er leven na een amputatie?” 

De Dag van de Voet en het VoetCongres worden samengevoegd tot één groot hybride voet-evenement.

Voor de Vlaamse deelnemers zal DV20 iets eerder beginnen omdat Belgisch Parlementariër Yoleen van Kamp de Vlaamse deelnemers zal informeren over de staat van de gespecialiseerde voetverzorger volgens de Belgische wet. Zij doet dat vanuit haar zetel in Brussel.