SPREKERS

KAROLIEN VAN DER SCHEER

Productspecialist Hygiëne & Desinfectie

Karolien van der Scheer is eigenaar van CT international & CT HealthCare in Zwolle. Zij begon haar carrière ooit als inkoper van medicijnen en medische hulpmiddelen voor een grote organisatie die werkt voor NGO’s en hulporganisaties.

LEES MEER

DAVID KOPSKY

Docent OVV & Medische Acupunctuur

Als docent is David Kopsky in zijn element. Als arts is hij zeer begaan met zijn patiënten. Als onderzoeker is hij continu op zoek naar nieuwe behandelmogelijkheden voor neuropathische pijn.

LEES MEER

ESTELLE SMITS

Directeur Instituut Massage bij Kanker

Estelle Smits is directeur van en docent aan het Instituut Massage bij Kanker. Ze heeft zich als massagetherapeut gespecialiseerd in massage bij kanker. Het Instituut Massage bij Kanker is in 2011 opgericht en was daarmee de eerste in Nederland die professionele trainingen aanbood op het gebied van massage in de oncologie.

LEES MEER

JOANNEKE BLEICHRODT

Docent Oncologisch Voetzorgverlener

“Ik werk sinds 2005 als oncologieverpleegkundige in het UMC Utrecht op de afdeling medische oncologie. Ik heb ruime ervaring in zowel de palliatieve zorg als in de zorg voor patiënten die behandeld worden met chemotherapie, immunotherapie en chemotherapie.

LEES MEER

WILLEMIEN DEN HARTOG

Docent OVV & OHV | Examinator OVV

“Mijn naam is Willemien den Hartog, ik ben 36 jaar en woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Sinds 2002 werk ik als pedicure in mijn eigen praktijk. Na een opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik een aantal opleidingen gevolgd tot pedicure met een aantal specialisaties o.a. voetzorg bij diabetici en reumapatiënten.

LEES MEER

TRACY ANNE SHELVERTON

Docent OHV

Tracy Anne Shelverton is one of the leading nail educators in the world today, she possesses an important trait that all educators should aspire to achieve. It’s NOT about being right, it’s about being correct.

LEES MEER

KIRSTEN VEENSTRA

Orthopedisch chirurg

Kirsten Veenstra is al 21 jaar werkzaam als orthopeed, waarvan 11 jaar in de Sint Maartenskliniek. Na 10 jaar een algemene praktijk in het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam te hebben gehad, heeft ze gekozen voor sub-specialisatie.

LEES MEER

NINIAN SAMMELS

Integratief therapeut

Ninian Sammels heeft een praktijk voor integratieve therapie en oncologische therapie in Amsterdam en Oegstgeest. In haar leven heeft Ninian persoonlijk te maken gehad met kanAker.

LEES MEER

MARIEKE DE HAAN

Docent Medisch Pedicure

Na enkele jaren als redacteur te hebben gewerkt bij Stadsblad De Echo te Amsterdam, is Marieke in 1992 begonnen met de opleiding voetverzorging bij Gerda Siemer te Amsterdam.

LEES MEER

AART JAN THEUNISSEN

Anesthesioloog/Pijnspecialist

LEES MEER

BRIGITTE DE JONG

Docent OVV – Oncologisch Voetzorg Verlener

Brigitte is sinds 2015 gediplomeerd OVV. In 2016 werd zij zelf geconfronteerd met borstkanker en kwam hierdoor aan de andere kant van de behandelstoel te zitten als patiënt.

LEES MEER

FLEUR WAGENAAR

OVV en gastdocent Masterclass Oncologie

Fleur Wagenaar heeft als fulltime voetzorgprofessional een indrukwekkende staat van dienst en beschikt over zeer veel kennis en ervaring ook als OVV. Ze omschrijft zichzelf als “altijd positief, leergierig, zorgzaam, verantwoordelijk”.

LEES MEER

HETTY DIJKSTRA

Docent OVV/ Oncologisch Voetzorgverlener

Hetty Dijkstra heeft een praktijk in medische en oncologische voetzorg. In deze drukke praktijk krijgt ze regelmatig te maken met oncologische patiënten.

MASCHA DEN HAAN

Ik ben sinds 2014 werkzaam als jurist bij Zorginstituut Nederland. Ik behandel geschillen op het gebied van de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw).
LEES MEER