Feedback van deelnemers aan opleiding OVV/ OHV

Deelnemers aan onze opleidingen, congressen en cursussen ontvangen na afloop altijd een enquête waarin een standaard een aantal vragen wordt gesteld. Dit stelt ons continu in staat de kwaliteit van onze activiteiten te meten en wijzigingen waar nodig te overwegen en door te voeren. Hieronder vind u een aantal opmerkingen die deelnemers aan de OVV-opleiding daar los bij vermelden of anderzins aan ons doorgaven. Klik op de link hieronder om de evaluatie te downloaden.

“Ik ben heel erg verrast door jullie professionele en fijne manier van werken. En ik had niet verwacht dat ik het zo interessant zou gaan vinden. Mijn vooropleiding (maar misschien is dat overal wel zo) komt daar niet bij in de buurt.”

“De opleiding heeft een enorme toegevoegde waarde voor mij en mijn cliënten. Wil iedereen bedanken die les heeft gegeven.”


“Hartelijk dank voor de geweldige en inspirerende lessen, de opleiding is heel waardevol!!!”

“De opleiding tot OVV heeft mij meer gebracht dan ik voordien had gedacht. Vanaf het begin breng ik de opgedane kennis in de praktijk. Mijn cliëntengroep reageert allemaal even enthousiast, en ik op mijn beurt geniet weer van de verhalen van de cliënten. Ik ben blij dat ik door de opgedane kennis kan bijdragen aan een betere zorg rondom de ziekte kanker en zijn bijwerkingen bij de oncologische patiënt.”

“ Mijn naam is Stephanie Timmerman-Hongerbron, Ik woon in Haarlem en ik ben 22 jaar eigenaar van Health Beauty & Wellness-center BEAU VICTOIRE. Ik ben (medisch)pedicure met aantekening Reumatische-, en Diabetische voet (RV+DV) en Schimmeldiagnostiek. Daarnaast werk ik als huid-, en schoonheidsspecialist en geef medische-, en cosmetische behandelingen voor de blanke en donkere huid m/v en tieners. Na een deels carrière switch en opleiding in de zorg ben ik sinds 2012 ook werkzaam als IG’er en sinds 2018 als Verpleegkundige. Een enkele keer ben ik werkzaam als ANW’er/verpleegkundige in een verpleeg-, of verzorgingshuis.

Twee jaar geleden, tijdens een bijeenkomst over voetzorg kwam ik Mischa Nagel na jaren weer tegen en hoorde over de nieuwe ontwikkelingen en cursussen o.a. de OVV opleiding. Als verpleegkundige in de palliatieve en terminale zorg vond ik deze opleiding EEN MUST om te volgen. Helaas waren de afstanden tot nu toe te ver en besloot ik januari jl. de opleiding in Rotterdam te volgen.

Ik heb ongelofelijk veel bijgeleerd. Ik viel elke nieuwe les weer van de ene verbazing in de andere omdat ik met mijn medische achtergrond als verpleegkundige dacht al heel veel te weten. Maar er is wat voeten betreft ook voor verpleegkundige, zeker op dit gebied, nog heel veel informatie te halen. Deze opleiding zie ik als een verrijking van mijn leven en maakt mij als verpleegkundige/zorgverlener nóg bewuster van het feit dat jij een verschil kunt maken in het leven van de patiënt. Ik zeg altijd: als je van mensen houdt en daarmee kan omgaan, ben je op jouw plek in de zorg. Daarom adviseer ik deze opleiding aan al mijn collega’s in de zorg!
21 februari 2020. Stephanie Timmermans – Beau Victoire – Haarlem”