Mischa Nagel

Passie Voor Professionele Voetzorg.

Mischa is ervan overtuigd dat iedere patiënt de hoogste kwaliteit van leven en de best mogelijke zorg verdient tegen aanvaardbare kosten. Voetzorgverlening wordt vaak ondergewaardeerd terwijl gezonde, goed functionerende voeten essentieel zijn voor onze mobiliteit en -fysieke & mentale- gezondheid. Gezonde mensen zien dit als vanzelfsprekend.

Goed opgeleide en gespecialiseerde voetverzorgers zien bepaalde aandoeningen soms in een vroegtijdige stadium en moeten in staat zijn hier goed en effectief over te communiceren met de arts. Dat heeft directe gezondheidsvoordelen voor de patiënt en kan op de langere termijn zelfs leiden tot besparingen in de zorg. Een win-win!

​Mischa Nagel voorziet voetzorgverleners van recente relevante medische informatie -altijd wetenschappelijk geborgd!- in cursussen, opleidingen, congressen en publicaties. Hij werkt daartoe samen met een team van gerenommeerde professoren en wetenschappers van over de hele wereld.

In 2013 signaleerde Mischa een ‘zorggebrek’ voor voeten van de oncologische patiënt. In de medische wereld werd daar destijds geen aandacht aan besteed. Het door hem ontwikkelde educatieve OVV-programma is wereldwijd nog steeds uniek en wordt na Nederland en Vlaanderen binnenkort ook daarbuiten geïntroduceerd. In 2019 werd deze oncologische zorg uitgebreid naar de hand. Naast oncologie vormen schimmeldiagnostiek, diabetes en reuma belangrijke thema’s.
MEER LEZEN OVER MISCHA NAGEL?