OPLEIDING

KMO
ACCREDITATIE
AGENDA
DVC-20

DIABETES & VOETEN

Driedaagse en door deelnemers zeer hoog gewaardeerde cursus van Mischa Nagel, Marieke de Haan (podotherapeut) en het voetenteam van het UZ-Gent.

LEES MEER

WONDZORG

Unieke dagcursus van en met de expert op dit gebied: Kasia Huisman speciaal ontwikkeld voor de voetzorgverlener.

LEES MEER

PRAKTIJK & WINSTGEVENDHEID

Econoom Roek Nijhof geeft duidelijke handvatten voor o.a. tariefsbepaling, budgettering en winstgevendheid. Twee dagdelen.

LEES MEER

HYGIËNE & DESINFECTIE

Duidelijke informatie over basisprincipes, toepassing en update over huidige hoe deze toe te passen tijdens huidige COVID-19 pandemie.

LEES MEER

MS, PARKINSON EN SPIERDYSTROFIE

MS, Parkinson en/of spierdystrofie zijn drie complexe ziektebeelden waarbij zich ook klachten aan de voeten voordoen. Nieuwe cursus van Mischa Nagel.

LEES MEER

MASTERCLASS ONCOLOGIE

Leer van oncologisch hand- en voetzorgverlener [OHV-OVV] Fleur Wagenaar over het belang van gespecialiseerde zorg aan kankerpatiënten a.h.v. uitgebreide casuïstiek.

LEES MEER

NEUROPATHIE

David Kopsky is vaste docent Neuropathie bij de opleiding oncologisch voet-/ handzorgverlener [OVV-OHV]. Door deze vernieuwde avondcursus is zijn specialisme nu weer toegankelijk voor alle (voet)zorgprofessionals!

LEES MEER

VOEDING & VOETING

In de praktijk ziet u regelmatig huid en nagels die niet gezond zijn. Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Zo zou er sprake kunnen zijn van een vitaminegebrek of voedingsdeficiëntie.

LEES MEER

WRATTEN, PSORIASIS & ECZEEM

Huidaandoeningen als wratten, eczeem en psoriasis komen in de dagelijkse praktijk van de voetzorgverlener voor. Ook leert u over de toepassing van fagen.

LEES MEER

SCHIMMEL-DIAGNOSTIEK

I.s.m. met het laboratorium voor Medische Microbiologie van de Universiteit van Nijmegen. Nieuwe cursus-opzet met zeer persoonlijke begeleiding geschikt als basis en nascholing.

LEES MEER

ZOOM MEETING – HELP + UITLEG

Bij de meeste online activiteiten gebruikt MischaNagel.nl Zoom ‘meetings.’ Hieronder vindt u informatie en tips om u te helpen bij het gebruik van Zoom en waarmee u zoveel mogelijk uit onze webinars haalt.

LEES MEER

OVV/OHV EVALUATIES

Feedback van deelnemers aan opleiding OVV/ OHV

LEES MEER