Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)
Cursus
materialen

Update 12 mei: het Online College is gesloten. Er worden geen KRP punten meer bijgeschreven en helaas kunnen we ook uw hulpvragen niet meer verwerken. Dit geldt niet voor deelnemers die het Online College vanaf de Nederlandse Antillen willen volgen.

Ziet u hierboven een blauwe knop met de tekst [Uitloggen] dan bent u ingelogd en klaar om met het Online College te beginnen.

Indien hier [Inloggen] of [Registratie/ Aanmelden] staat kunt u zich via deze knop inschrijven voor het Online College.

Mocht u problemen ondervinden verwijzen we u graag naar onze Facebook-pagina waar de meest gestelde vragen (FAQ) worden beantwoord. Kunt u het antwoord niet vinden, laat dan op Facebook een bericht achter. Ook onze partners kunnen u helaas telefonisch niet ondersteunen. Ook onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de FAQ.

Vervolgens krijgt u toegang tot het Online College. Klik vóór u daarmee begint op materialen en download en print de drie documenten behorende bij de sessie van Annemie Galimont.

U heeft maximaal 24 uur de tijd om het Online College inclusief de afsluitende toets af te ronden.

Vervolgens klikt u op de eerste sessie (“Ninian Sammels’). In uw scherm opent een video die u handmatig kunt starten met de ‘play’ button links onderaan [▶️] .

Aan het einde van de video, ziet u rechts daaronder [Gemarkeerd als voltooid ✔️]. Wanneer u daar op klikt, opent de video van de volgende sessie. (Laat iedere video helemaal uitlopen.)

Na de laatste sessie met Estelle Smits opent -wanneer u op [Gemarkeerd als voltooid ✔️] klikt – een venster met een blauwe knop [Begin Toets].

Wanneer u de ‘Toets’ begint heeft u 30 minuten tijd om de 15 vragen te beantwoorden. De toets bestaat uit zes vragen waarbij u op basis van een foto en een aantal opmerkingen moet aangeven of dit [Pluis] of [Niet pluis] is en negen mulitple choice vragen. Er is steeds maar één goed antwoord. Na afloop krijgt u direct uw uitslag te zien en kunt u van alle vragen het juiste antwoord zien. U kunt de toets slechts één maal per IP-adres afleggen!

U bent voor de toets geslaagd wanneer u 8 van de 15 vragen correct beantwoord heeft. Uw certificaat van deelname kunt u direct uitprinten en downloaden. (Het certificaat wordt u voorlopig handmatig toegestuurd; 11 april 2020).

KRP accreditatiepunten [6: Kwaliteitsbewust handelen (2 punten), Professionaliteit (1 punt), Voetzorg (3 punten)] worden een aantal maal per dag bijgeschreven.

FAQ

Q: Gaan jullie ook andere online activiteiten aanbieden? A: Ja al zullen deze als webinar worden gegeven met één (of meerdere) docent(en) die live lesgeven in een virtuele/ online lesomgeving. Vrijdag start de OVV-opleiding en vanaf volgende week worden de geplande Wondzorg cursussen virtueel gegeven. Schimmeldiagnostiek (basis + nascholing) en Diabetes staan ook op onze verlanglijst.

Q: Tot wanneer kan ik het Online College volgen? A: We hebben nog geen einddatum geprikt maar het zal zeker nog 3-4 weken online blijven staan.

Q: Ik loop vast aan het einde van een module en waar ik ook op klik, ik kom niet verder; wat moet ik doen? A: In de gevallen dat dit gebeurt lijkt het opnieuw laden van de pagina te helpen. Je plek in het college blijft bewaard.

Q: Ik heb 8 van de 15 vragen juist beantwoord; dat is toch een voldoende? A: Wij vinden van wel al is de ‘leeromgeving’ dat blijkbaar niet met ons eens. Voorlopig ondervangen we dit handmatig en worden KRP punten bijgeschreven. Later deze week krijg je handmatig ook een certificaat toegestuurd.

Q: Wanneer ontvang ik mijn KRP punten? A: Alle deelnemers die op dinsdag vóór 22:46 geslaagd zijn en die een correct KRP nummer hebben ingevoerd, hebben we gisteravond de punten bijgeschreven. Op woensdag de 15e analyseren we de uitslagen om ca. 11u, 17u en 21u.

Q:Is het college voor iedere voetzorgverlener? A:JA

Q:Als je geen KRP registratie hebt mag je dan toch meedoen A:JA je krijgt alleen geen studiepunten

Q:Mogen collega’s uit Suriname en de Nederlandse Antillen ook meedoen? A:JA

Q:Mijn wachtwoord wordt als gemiddeld aangegeven en ik krijg geen toegang. Hoe komt dat? A:Dat klopt u dient een wachtwoord aan te maken dat bestaat uit zowel letters, cijfers en leestekens

Q:In welk domein is dit Online college geregistreerd bij Procert in het KRP? A:Procert heeft dit gratis college reeds geaccrediteerd. De accreditatie van Procert is als volgt:-Kwaliteitsbewust handelen (2 punten)-Professionaliteit (1 punt)-Voetzorg (3 punten)

Q:Is het Online college geaccrediteerd hoorde BVV? A:Bij de BVV is accreditatie wel aangevraagd maar nog niet verleend

Q:Is het Online college geaccrediteerd bij STIPEZO? A:Nee wij hebben geen contact met het bestuur van STIPEZO en zij hebben ook niet aangegeven accreditatie voor hun leden te willen aanvragen. Accreditatie voor dit college wordt door het bestuur van een vereniging bij ons aangevraagd omdat zij ook de kosten voor accreditatie moeten dragen.

Q:Is het Online college geaccrediteerd door de NMMV? A:Nee wij hebben geen contact met het bestuur van NMMV en zij hebben ook niet aangegeven accreditatie voor hun leden te willen aanvragen. Accreditatie voor dit college wordt door het bestuur van een vereniging bij ons aangevraagd omdat zij ook de kosten voor accreditatie moeten dragen.

Q:Is het college ook voor podotherapeuten? A:JA Er is aan jullie secretariaat voorgelegd of ze de acccreditatie willen verzorgen. Jullie krijgen dan een aangepast programma en dat zal hier op deze pagina en via LinkedIn worden aangekondigd zodra wij bevestiging hebben ontvangen.

Q:Is het college ook voor podologen? A:JA Er is aan jullie secretariaat voorgelegd of ze de acccreditatie willen verzorgen. Jullie krijgen dan een aangepast programma en dat zal hier op deze pagina en via LinkedIn worden aangekondigd zodra wij bevestiging hebben ontvangen.

Q:Is het college ook voor huidtherapeuten? A:JA Jullie secretariaat heeft acccreditatie aangevraagd en we wachten op antwoord. Als de accreditatie bevestigd is zullen we jullie toegang activeren. Jullie krijgen dan een aangepast programma en dat zal hier op deze pagina en via LinkedIn worden aangekondigd zodra wij bevestiging hebben ontvangen. De NVH zal haar leden informeren.

Q:Ik heb de eerste presentatie gezien maar kan niet door naar de 2e presentatie hoe kan dat? A:U dient na elke presentatie rechtsonder aan te vinken met uw muis dat u klaar bent om naar de volgende presentatie te gaan.

Q:Krijg ik van de toets alle antwoorden te zien. Ik wil weten wat ik fout gedaan heb. Hoe kom ik daarachter? A:We zetten de antwoorden niet online. Als de maand voorbij is zullen we een korte samenvatting met antwoorden op de vragen op onze website Voetzorgplus.com publiceren.

Q:Waarom staat er niet op het certificaat dat ik Voetzorg & Oncologie beheers. Tenslotte gaan 3 van de 4 presentaties daarover. Kunnen jullie dat toelichten? A:Het is ook niet de bedoeling dat klanten kunnen lezen dat je Oncologie en Voetzorg beheerst. Dit is een specialisatie die op zijn minst de nodige studiedagen behelst. Je hebt met dit online college een inleiding gevolgd die het belang van veilige voetzorg aangeeft en je bewust maakt van het feit dat als je de voeten van kankerpatiënten verzorgd daar randvoorwaarden aan zitten. Het is dus een bewuste keuze om dat niet specifiek op een certificaat van deelname te zetten en dat patiënten hierdoor niet goed geïnformeerd worden.

Q: Wanneer worden mijn accreditatiepunten bijgeschreven in het Procert KRP. A: Dagelijks uploaden we de KRP data om ca. 11u, 15u en 21u.

Klik hier om de materialen te downloaden.