Contact2021-08-16T19:58:50+02:00

Contact

Neem contact op met Mischa Nagel voor informatie over o.a. opleidingen ONCO-Zorgzorgverlener (OVV/ OHV/ MPO) en diverse scholingen voor medisch voetzorgverleners.

Voor alle overige vragen kunt u MischaNagel.nl per e-mail bereiken. Of gebruik de Facebook Messenger functie rechts onderaan in uw scherm (blauw icoon). Zie ook de ‘veelgestelde vragen’ verderop deze pagina of klik hier voor de FAQ.

Indien u telefonisch contact wenst met MischaNagel.nl, verzoeken we u om dat in onderstaand formulier aan te geven met uw telefoonnummer en tijdstip waarop u gebeld kan worden. We proberen alle aanvragen daarvoor binnen één werkdag af te handelen.

KMO

Vlaamse zorgverleners kunnen sinds 22 mei 2019 gebruik maken van de KMO Portefeuille. MischaNagel.nl is geregistreerd met DV.O234116. Klik op deze link voor meer informatie.

OP ZOEK NAAR FACTUUR, (E)-TICKET, LESMATERIAAL…

Zoekt u de factuur van door u online aangekochte cursussen of abonnement(en)? Klik in het hoofdmenu hierboven op MIJN ACCOUNT en vervolgens op ‘mijn bestellingen (+facturen)‘ of klik op deze link. U dient hiervoor een account te hebben op Voetzorg+, de aankoop vanuit uw account gedaan te hebben en natuurlijk ingelogd te zijn. Wachtwoord kwijt? In uw ‘Dashboard‘ kunt u uw wachtwoord wijzigen (of klik hier).

Onder uw Mijn Account kunt u meer informatie terugvinden en ook uw gegevens wijzigen:

  Veelgestelde vragen (FAQ)

  Schimmeldiagnostiek; wie moeten de nascholing volgen?2021-09-07T11:27:00+02:00

  Per november 2020 is de opzet van ‘Schimmeldiagnostiek’ herzien en op een  groot aantal punten aangepast (SD-3.0). Vóór die datum dienden deelnemers iedere drie jaar een ‘nascholing’ te volgen waarna zij een nieuw genummerd certificaat ontvingen met een geldigheid van drie jaar. Het laboratorium van de Universiteit van Nijmegen checkt bij inzending van huid-/ nagelmonsters altijd of degene die instuurt nog over een geldig certificaat beschikt.

  Deelnemers die na 1 november 2020 SD-3.0 volgden hoeven op basis van herziene afspraken geen nascholing meer te volgen. De certificaten hebben een geldigheid van onbepaalde tijd.

  Heeft u een certificaat wat vóór 1 november 2020 is afgegeven en inmiddels is verlopen of nog moet verlopen (dat staat op uw certificaat vermeld)? Dan dient u SD-3.0 nogmaals te waarn a een certificaat van onbepaalde ontvangt.

  Zoals u weet past Mischa Nagel de inhoud van zijn scholingen doorlopend aan op basis van actuele ontwikkelingen en nieuwe onderzoeken. Daarnaast organiseert hij iedere vijf jaar een ‘scholingsdag’ over dit onderwerp in nauwe samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen.

  Alle informatie en geplande data vindt u op deze pagina.

  Kunt u onze scholingen ook fysiek/ op locatie volgen?2021-08-16T19:52:40+02:00

  Q: “Is er inmiddels (alweer) een mogelijkheid om cursussen op locatie, dus live, te volgen?” (aug-21)

  A: “Beste,

  Ik acht het vrijwel uitgesloten dat scholingen als Schimmeldiagnostiek op korte termijn (ooit) nog fysiek op locatie gevolgd kunnen worden. U stelt overigens ten onrechte slechts de begrippen op locatie en live met elkaar gelijk. Wij zijn van mening dat kwaliteitsonderwijs altijd live gegeven dient te worden Onze E-Scholingen worden dus -zelfs al zijn ze niet op een fysieke locatie- altijd live gegeven door onze docenten. Bovendien is ons onderwijs volledig interactief en kunt u eventuele vragen direct en mondeling aan de docent stellen en kunt u deelnemen aan discussies. Omdat we ons realiseerden dat dit voor velen binnen onze beroepsgroep een volledig nieuw medium was, hebben we heel veel tijd gestopt -en doen dat nog steeds- in het geven van informatie vooraf en mocht het nodig zijn vlak voor aanvang ondersteunen we deelnemers met inlog-problemen direct en persoonlijk.

  Mischa zelf -maar ook de andere docenten- zijn niet meer te bewegen om Nederland en Vlaanderen af te reizen -vaak met zeer lang filerijden-voor het geven van een avond- of dagscholing. Daarna dienen ze ook nog naar huis te rijden. Dit bespaart hen enorm veel tijd en frustratie. De bijkomende voordelen voor b.v. het milieu en gezinsleven zijn ook niet gering.

  Veel deelnemers hebben ons spontaan en pro-actief verzocht om op deze manier les te blijven geven. Voor u als deelnemer liggen de voordelen op hetzelfde terrein; ook u bent niet meer gebonden aan een locatie voor het volgen van een cursus wat ook uw planning eenvoudiger kan maken. Bovendien zijn de deelnamekosten -vanwege lagere kosten- behoorlijk omlaaggegaan. Voor het sociale contact met de andere deelnemers bieden we virtuele koffiekamers. Die zijn exclusief voor hen – docenten en organisatie zijn ‘niet welkom’.

  Op onze agenda vindt u de geplande cursussen.”

  Heeft u als abonnee geen toegang tot betaalde inhoud?2020-08-03T16:37:51+02:00

  Indien u een geldig abonnement heeft en b.v. de volgende foutmelding te zien krijgt:

  Check eerst of u bent ingelogd. Klik in het bovenste menu op Mijn Profiel > Magazine (of klik hier).

  Op de pagina die opent vult u dan uw gegevens in (uw email adres en uw wachtwoord).

  • Vink onthouden aan op uw eigen computer (doe dat nooit op een computer die u deelt!)
  • Gebruik ‘Wachtwoord vergeten?’ om indien nodig een nieuw wachtwoord aan te vragen.

  Via deze link en door vervolgens op de foto te klikken, krijgt u direct toegang tot de ‘voorpagina’ van de huidige editie.

  Zo staat alles overzichtelijk op één plaats en kunt u eenvoudig naar alle artikelen navigeren.

  Heeft u een Community abonnement? Dan vindt u het Archief  op dezelfde pagina.